Profile Tyrecenter Nout op

Onderhoud

Kleine beurt
Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto is van cruciaal belang. Bij een klein onderhoud worden alle vitale functies zoals banden, uitlaat, accu, schokdempers en remmen van de auto nauwkeurig onderzocht. De lampen worden bijgesteld, vloeistoffen bijgevuld, de olie wordt ververst en het oliefilter wordt vervangen.

Als universeel autobedrijf kunnen wij onderhoud uitvoeren aan elk automerk. Blijkt tijdens de controle dat er (aan slijtage onderhevige) onderdelen vervangen dienen te worden, dan kunnen wij deze direct voor u vervangen. Natuurlijk krijgt u altijd van te voren een prijsopgave.

Grote Beurt
Naast de kleine beurt kan Profile Tyrecenter Nout ook het grote onderhoud voor uw auto verzorgen. Bij een grote onderhoudsbeurt worden diverse onderdelen in, onder en om de auto en onder de motorkap nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen.

Wanneer u de grote onderhoudsbeurt combineert met een APK is de APK bij os gratis*

Elke onderhoudsbeurt bij Profile Tyrecenter Nout heeft een eigen tarief, dit verschilt per type auto. Informeer vrijblijvend naar de prijs bij een van onze vestigingen.

* Exclusief 4-gasmeting of roetmeting en afmeldkosten.

Reparaties
Ook voor reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat om aan alle automerken reparaties uit te voeren. Door ons grote netwerk van leveranciers hebben wij bijna alle veelvoorkomende vervangingsonderdelen binnen 1 ur in huis.

Als uw auto bij ons in de garage staat kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. Ook kunnen wij uw auto halen en brengen.

Gratis APK: bij grote beurt (vraag naar de voorwaarden)

Uitlijnen: voorkom onnodige bandenslijtage