Profile Tyrecenter Nout op

Onderdelen

Profile Tyrecenter Nout heeft dankzij een groot inkoopnetwerk de mogelijkheid om u auto-onderdelen te leveren tegen de scherpste prijzen.

Accu's
Startproblemen? U kunt te allen tijde gratis uw accu laten testen bij Profile Tyrecenter Nout. Wij leveren accu's van hoogwaardige kwaliteit en monteren de accu voor u direct zonder extra kosten.

Uitlaten
Uw uitlaat heeft het zwaar te verduren; temperatuurverschillen, condens, regen, sneeuw en 's winters pekel werken constant in op de uitlaat. Profile Tyrecenter Nout levert uitsluitend uitlaten van het merk ROMAX Original, welke altijd perfect passen en bovendien een lange levensduur hebben.
Kom tijdig naar Profile Tyrecenter Nout om uw uitlaat te laten controleren of indien nodig te laten repareren of vervangen. Alle door ons gemonteerde uitlaten zijn 24 maanden lang gegarandeerd tegen fabrieksfouten.

Trekhaken
Trekhaak nodig voor uw aanhanger of caravan? Het monteren van een trekhaak wordt tegenwoordig steeds complexer. Onze medewerkers hebben de kennis en ervaring om uw trekhaak, met of zonder extra stroomkabels voor uw caravan, te monteren op ieder type auto. Wij monteren trekhaken van onder andere het merk Westfalia.

Schokdempers
Als de vering van uw auto stug voelt, of juist veel te licht, wordt het tijd om uw schokdempers te laten controleren. Profile Tyrecenter Nout inspecteert en test gratis de werking van uwschokdempers. Indien nodig kunnen we de dempers direct vervangen. Wij monteren veelal schokdempers van het kwalitatief hoogwaardige merk Monroe. Op deze schokdempers geven wij 2 jaar garantie op fabrieksfouten, ongeacht het aantal gereden kilometers.

Remmen
De remmen van de auto zijn nog  steeds een van de belangrijkste onderdelen van de auto als het gaat om de veiligheid. De meeste mankementen komen voor bij de zogenaamde 'slijtagedelen': remschijven, remblokken, remtrommels en remschoenen. Laat u remmen regelmatig controleren op de werking en slijtage teneinde uw veiligheid optimaal te waarborgen.