Profile Tyrecenter Nout op

Bandenservice

U kunt bij ons terecht voor u banden en alles wat daar verder bij komt kijken. Wij leveren banden voor alle type voertuigen en voor alle seizoenen, daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de onderstaande services:

Balanceren
Goed gebalanceerde velgen bevorderen het rijcomfort. Banden worden altijd gebalanceerd wanneer ze voor de eerste keer op het velg worden gemonteerd of wanneer ze na reparatie opnieuw worden aangebracht. Als uw stuur bij een bepaalde snelheid gaat trillen, moeten uw velgen waarschijnlijk gebalanceerd worden om de onbalans te neutralieren.

Reparatie
Heeft u een lekke band? Kom dan gerust direct langs. De monteurs van Profile Tyrecenter Nout repareren uw band direct en u kunt snel weer veilig op weg.

Stikstof
Bij ProfileTyrecenter Nout kunt u uw banden laten vullen met stikstof. Stikstof heeft een aantal voordelen in vergelijking met lucht. De moleculen van stikstof zijn veel groter dan van lucht. Hierdoor blijven de banden langer op spanning en worden ze minder snel warm. Banden op goede spanning zorgen voor een lager brandstofverbruik en minder slijtage. Met stikstof rijdt u dus een stuk voordeliger. 

Runflat
Met Run Flat banden kunt u doorrijden als u onverhoopt een lekke band krijgt.  Run flat banden hebben een verstevigde zijwand die het mogelijk maakt om maximaal 80 kilometer bij 80 km/h door te rijden. Dit heeft als voordeel dat u niet meer langs de weg  hoeft te wisselen, bovendien is de kans op een klapband aanzienlijk kleiner. Run flat banden worden tegenwoordig standaard in Nederland gemonteerd op veel types BMW's.