Profile Tyrecenter Nout op

Banden

Al bijna 25 jaar zijn wij actief in het verkopen van banden. Met onze ervaring en kennis kunnen wij u als geen ander adviseren over banden. De banden zijn het enige contact tussen uw voertuig en de weg. Het is dus van belang dat u met de juiste banden de weg op gaat. Onjuiste bandenspanning of profieldiepte spelen hier in een belangrijke rol.

U kunt bij ons terecht voor alle type banden:
- Zomerbanden
- Winterbanden
- 4-seizoenen banden

Ons assortiment biedt een ruime keuze uit budget, premium, sportieve en comfort banden. Daarnaast hebben wij A-merken zoals Michelin, Continental en Bridgestone. Ook voor goedkopere B en C merken zoals Vredestein, Toyo en ons huismerk Interstate kunt u bij ons terecht. Voor elke portemonnee hebben wij een band. Al onze banden voldoen aan de kwaliteitsnormen op het gebied van veiligheid, zuinigheid en geluid.
Laat uw banden bij ons controleren, onze experts kijken naar alle eigenschappen van de band en zorgen er voor dat u weer veiling op weg kunt.
Bij ons komt u  achteraf niet voor verrassingen te staan: de door ons afgegeven bandenprijzen zijn altijd inclusief montage, balanceren, nieuw ventiel en afvalbeheersbijdrage.

Neem gerust contact op met een 1 van onze vestigingen voor een prijsopgave of voor een vrijblijvend advies.

 

Profile Nout heeft vestigingen in Geldermalsen LeerdamTiel - Zaltbommel