Profile Tyrecenter Nout op

Services voor Landbouw en Grondverzet

Vulcanisatie
Niets zo vervelend als een (langzaam) leeglopende band… Profile  Tyrecenter Nout  is gespecialiseerd in het repareren van alle banden. Ook de zogenoemde ringvelgen vormen hierbij geen probleem. Wij zullen u professioneel adviseren, waarbij we rekening houden met het gebruik van uw band. U wordt natuurlijk direct geholpen worden op een van onze vestigingen.

Vulcaniseren of warmvulcaniseren is een proces waarbij het gat/scheur in de band bewerkt wordt. Het gat wordt netjes rond geschuurd. Vervolgens wordt met behulp van geavanceerde apparatuur dit gat opgevuld met nieuw rubber. Het vulcaniseren neemt vaak enkele uren in beslag en gaat gepaard met een enorme druk en warmteontwikkeling. Ook dit specialisme hebben wij in huis. Onze nieuwe vestiging in Tiel vulcaniseert namelijk zelf.

Vernieuwing
Karkassen en gebruikte banden worden gekeurd door onze specialisten. Na keuring komen ze mgelijk in aanmerking voor hergebruik en vernieuwing. Vernieuwde banden zijn aantrekkelijk qua prjs, het karkas is al namelijk al beschikbaar.